Fitness SM i Västerås

Fitness SM i Västerås

Hej!

Måndag och ny vecka! Har varit i skolan idag och nu ligger jag hemma och tar det lugnt, tänkte snart laga lite matlådor eftersom att jag inte hunnit med det i helgen ????

Helgen har varit helt fantastisk! Att på tävla på SM var bland det roligaste jag gjort och jag är så himla nöjd med min prestation! Jag tog mig till final och tog sedan hem en 5:e plats, vilket jag är otroligt stolt över ????

Var i Västerås på lördagen för att titta när några av mina vänner tävlade, blev riktigt motiverad av att se dem för de alla har gjort ett så bra jobb!????

På söndagen var det min tur. Jag åkte dit tillsammans med två vänner på morgonen och sedan hängde vi backstage tillsammans med min coach innan det var dags för förberedelser inför scenen ???? Kändes som att jag hade ett bra flow på scenen och poseringen satt bra!

Här kommer lite bilder:

Efter tävlingen käkade vi hamburgare på Bra Hak i Västerås, riktigt bra restaurang och det var den godaste hamburgaren jag någonsin ätit ????

Nu kör jag igång med en byggningsperiod där jag äter en betydligt större mängd mat och fokuserar på att lägga på mig mer muskelmassa och förbättra min fysik. Är så otroligt peppad nu efter tävlingarna, jag vill bara bli bättre och bättre! ????

Gör det som gör er lyckliga och tro på er själva! Låt aldrig någon hindra er eller komma ivägen för era drömmar bara för att de inte har samma mål som er!❤️


2 reaktioner till “Fitness SM i Västerås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sex =