Hemmagjord hamburgare på mitt vis

Hejsan!

Jag sitter och väntar på laxen i ugnen som snart är klar. Har lagat lite matlådor nu på kvällen, det blev: pasta med köttfärssås i några lådor och lax med potatis i de andra, ska även ha en sås gjord på kvarg och kryddor till laxen😍

Var full rulle på jobbet idag så jag var helt slut efteråt.. det var riktigt skönt att gå till gymmet då och köra! När jag är slut i psyket efter jobb kan jag tycka det är så skönt att få koppla bort knoppen och bara jobba med kroppen istället😃

Jag har käkat en del hammagjord hamburgare de senaste dagarna, älskar verkligen det! Åt det även till lunch idag på jobbet 😃 Jag gör hamburgare på enbart nötfärs sen hade jag ett gott surdegsbröd till. I hamburgaren har jag grönsaker, steviaketchup, mosad avokado och riven lättost (11% fett)💪 Enkelt, gott och inget onödigt/onyttigt skräp i 😃

Ha det så bra! Hoppas ni vill testa hamburgarna 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =