Ett mer hälsosamt alternativ till pannkaka

Ett mer hälsosamt alternativ till pannkaka

Hej!

Här kommer tips på goda pannkakor som jag åt till lunch igår! De enda ingredienser du behöver är: Banan, keso, ägg, äggvita, salt och kanel. Sedan toppar du med det du känner för! Jag råkade ha i för mycket keso vilket gjorde att de blev lite svåra att steka haha!

Jag skulle tro att detta är bra till ca 1 portion för bästa konsistens: 100-150 g keso, en stor banan, 1 ägg och 3 äggvitor (100g äggvita).  Jag började med att mosa bananen och tillsatte sedan övriga ingredienser + salt och kanel???? Stek i valfria storlekar och njut!

Jag troppade med ännu mer banan, bär och proteinella????


En reaktion till “Ett mer hälsosamt alternativ till pannkaka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − åtta =