Nytt jobb för mig på Number one gym

God kväll!

Livet är ganska hektiskt just nu med skola, jobb, nytt jobb + min egen träning. Det är faktiskt vid såna här perioder träningen är som mest välbehövlig för mig! Kom precis hem från ett pass och känner mig direkt piggare i skallen😃

Jag har fått nytt jobb på Number one gym, ett nytt gym i stan som öppnar lördag den 3/11 😃 Är verkligen jätteglad och så peppad för detta! Jag kommer jobba som personlig tränare och kommer även hålla i lite Core-pass. Bara att komma till invigningen eller höra av er till mig på fb/Instagram om ni har några frågor! Ni får hemskt gärna komma och träna med mig i höst 😍

Ha det fint!😃

One thought on “Nytt jobb för mig på Number one gym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =