Annullerade filmbeställningen i dag

Nu är det två veckor sedan jag beställde Kodak 400 T-max från Scandinavian photo. Jag har handlat mycket från dem tidigare och de brukar vara ruskigt snabba med leveransen. Men efter en vecka så ringde jag och frågade var filmen var. Då visade det sig att jag missat att de var slut i lager, men de skulle fixa från butiken i Stockholm, så om ett par dagar skulle jag få filmen. Efter ytterligare en vecka ringde jag igen. Filmen var fortfarande inte skickad. Jag annullerade beställningen och gick in på Tradera. Där hittade jag en butik ”Bildsnabben” och av dem köpte jag nu film för 2030 :- hoppas att de har filmen hemma och är snabba att leverera, för i dag satte jag i sista rullen i Hasselbladaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − elva =