Prisa gudarna den svartvita filmen har kommit

Vi får väl se hur länge filmen kommer räcka.
Vi får väl se hur länge filmen kommer räcka. Foto: Mikael Andersson, iPhone5.

Äntligen fick jag hem ny film och framför allt svartvit T-Max 400. Jag hade bara tre rutor kvar på min färgfilm. Nu har jag ett magasin med svartvit film och ett magasin med färgfilm, båda ISO 400. Det känndes verkligen skönt att mata in den svartvita filmen i magasinet. Äntligen!

Färgfilmen är en Fuji  PRO 400H som jag aldrig tidigare testat. När jag fotograferade med färgfilm tidigare så konsumerade jag stora mängder Fuji Superia med ISO 400, Fuji Reala med ISO 100 och diafilmen Fuji Velvia med ISO 50. Den svartvita filmen bestod ofta av både Tri-X och T-max 100-400 ISO.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =