Hasselbladsväska & ThinkTank Retrospective30

Originalväska från Hasselblad. Den kommer förgylla min arbetsplats framöver. Foto: Mikael Andersson, iPhone5.
Originalväska från Hasselblad. Den kommer förgylla min arbetsplats framöver. Foto: Mikael Andersson, iPhone5.

Vad tycker ni om den blå Hasselbladsväskan i vintagestil från 70:talet eller något sådant? Personligen tycker jag att den är assnygg. Den ska jag ha på jobbet vid min arbetsplats och där ska den stå bara för att förgylla min arbetsplats.

Den här väskan använder jag när jag har Hasselbladsutrustningen med mig på jobbet.
Den här väskan använder jag när jag har Hasselbladsutrustningen med mig på jobbet. Foto: Mikael Andersson, iPhone5

Den väska som jag använder som fotoväska när jag är ute är min ThinkTank Retrospective30 (som jag köpte begagnad på Blocket för 900:-). Den fungerar perfekt. Jag får rum med Hasselblad 500 c/m hus, med A12-magasin och 80/2,8 monterat. Plus ett magasin till (med färgfilm i) ett 120/4 Makro och 40mm/4. Plus en hel del film och då har jag gott om plats över, jag skulle lätt få rum med ett objektiv till, typ 150mm. Jag gillar verkligen den här retroväskan. Men snyggast är nog Hasselbladsväskan i alla fall.

På den här bilden ser min Hasselblad så stor ut att man kanske inte tror att den ska få rum i väskan, men bilden är missvisande. Den plus objektiv, film och magasin får plats.
På den här bilden ser min Hasselblad så stor ut att man kanske inte tror att den ska få rum i väskan, men bilden är missvisande. Den plus objektiv, film och magasin får plats. Foto: Mikael Andersson, iPhone5.

Den här helgen har jag haft det lite körigt på jobbet (bildredaktionen på Eskilstuna-Kuriren) och därför har jag inte tagit några bilder. Hoppas på kommande vecka, att det blir några spännande möten där jag får jobba lite analogt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =