Fredrik Olovsson gruppledare och ordförande Finansutskottet.

Fredrik Olovsson, gruppledare och ordförande i Finansutskottet. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-13, Hasselblad 500cm, 80mm. Exponerad 1/125sek-f2,8
Fredrik Olovsson, gruppledare och ordförande i Finansutskottet. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-13, Hasselblad 500cm, 80mm. Exponerad 1/125sek-f2,8

Fredrik Olovsson var i Eskilstuna för att berätta om vårbudgeten. Den här dagen hade jag två praktikanter med mig på jobbet, de kom från Skogstorpsskolan klass 7a. Både Fredrik Olovsson och kommunstyrelsens ordförande, Jimmy Jansson tog sig tid med praktikanterna och berättade vad som var på gång. Det tycker jag var bra gjort! Fredrik hade hört talas om bloggen Hasselblad och jag genom Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic (S) som ni kan se bilden på lite längre tillbaka i bloggen. Enligt Jimmy Jansson kommunstyrelsens ordförande, gillade Aida bilden jag tog på henne. Kul!

Länk till artikeln:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =