Illustratören Hue Huynh

Illustratören och den uppmärksammade författaren Hue Huynh. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-11, Hasselblad 500C/M, 120mm makro. Exponerad f4- 1/125sek.
Illustratören och den uppmärksammade författaren Hue Huynh. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-11, Hasselblad 500C/M, 120mm makro. Exponerad f4- 1/125sek.

Hue Huynh träffade jag i samband med ett reportage till Eskilstuna-Kurirens jobb och pengar. Hon har gett ut en uppmärksammad ritbok för både vuxna och barn. Vi träffade Hue i hennes studio eller på hennes kontor, kanske det heter. Hon hade en otrolig känsla för detaljer kunde man se på hennes jobb och en fantastisk bredd i arbetet. Det var befriande att höra att hon vill bejaka sin egen kreativa konstådra. Effekten av det medvetna valet har inte väntat på sig. Boken har fått mycket bra kritik och uppdragen ramlar in.

Kör hårt Hue Huynh, kör din stil!

Länk till artikeln:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − fem =