Jimmy Jansson kommunstyrelsens ordförande

Jimmy Jansson Eskilstuna kommuns ordförande. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-13. Hasselblad 500 cm med 80mm. Exponerad: 1/125 - f2,8
Jimmy Jansson Eskilstuna kommuns ordförande. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-13. Hasselblad 500 cm med 80mm. Exponerad: 1/125 – f2,8

Samtidigt som Fredrik Olovsson var i Eskilstuna för att berätta om vårbudgeten, passade jag på att ta en bild på Jimmy Jansson. Av naturliga skäl så träffar jag ofta Jimmy och andra politiker i stan när vi är ute på jobb.

Som journalist granskar vi makthavare och politiska beslut, det är en av våra viktigaste uppgifter för att bevara ett demokratiskt samhälle. Oavsett politisk åsikt och färg får jag nog säga att de flesta politiker är mycket trevliga, vill medborgare väl och gör ett fantastiskt jobb. De får oförtjänt mycket skit och jag skulle inte vilja byta arbete med dem. Men det är som sagt min personliga åsikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tio =