Chefredaktör PeO Wärring

PeO Wärring tidigare chefredaktör på Eskilstuna-Kuriren fotograferades uppe i lunchrummet på redaktionen i samband med avtackningen. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-01, Hasselblad 500CM, 80mm. Exponerad 1/30sek f2,8.
PeO Wärring tidigare chefredaktör på Eskilstuna-Kuriren fotograferades uppe i lunchrummet på redaktionen i samband med avtackningen. Foto: Mikael Andersson, 2016-04-01, Hasselblad 500CM, 80mm. Exponerad 1/30sek f2,8.

Jag glömmer aldrig samtalet från PeO när han ringde till mig för att berätta att jag fått anställning på Eskilstuna-Kurirens bildavdelning som fotograf. Året var 2001. Jag hade studerat och jobbat målmedvetet sedan 1994 för att nå så långt jag kunde tänkas nå som fotograf och för mig kändes det som att bestiga Mount Everest när jag fick anställningen.

Sedan dess har jag varit Eskilstuna-Kuriren trogen och det har varit en fantastisk tid att ha haft PeO som chef.

När han för en tid sedan avtackades på redaktionen var det en känslosam stund för oss alla och vi var många som ville dela den stunden tillsammans. Tack för allt PeO och tack för att du trodde på mig och ringde till mig den där dagen 2001. Tack för att du hjälpte mig att nå toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tretton =