Golfproffset Anna Nordqvist i snålblåsten i Torshälla

Svartvitt porträtt av Anna Nordqvist. Golfproffset från Torshälla. Foto: Mikael Andersson 21/12-2016, Hasselblad 500 cm, 150mm f4-1/60 sek ISO 400.
Anna Nordqvist. Golfproffset från Torshälla. Foto: Mikael Andersson 21/12-2016, Hasselblad 500 cm, 150mm f4-1/60 sek ISO 400.

Anna hade lämnat ett varmt Florida där hon bor för att fira Jul i Sverige. vi träffade henne vid Torshälla golfklubb, där hon en gång i tiden startade sin lysande karriär som golfproffs. Anna hade inga problem med att bli fotograferad i snålblåsten, jag däremot hade dåligt samvete och var orolig för att hon skulle bli förkyld. Reportern Stefan Alhag hjälper mig med att hålla i en lampa för att lysa upp golfmästaren i det grå decembervädret.

Länk till artikeln:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 6 =