Kungligt!

Vilket jäkla pass vi gjorde igår, jag och kungen!

Vi tog det till en helt ny nivå och kunde klämma ut de där sista 10% som behövs för att komma över 70% !!! Nu ska vi bara ta med oss det in på tävlingsbanan nästa vecka.. men jag är hoppfull! Med Anette´s hjälp kan det mesta gå!


Anette är min tränare sedan många år tillbaka. Hon har lärt mig grunderna och den bas jag står på idag, sen ville jag vidare och utvecklas och vidga mina vyer under ett par år, vilket jag också tror är nyttigt men vi har åter hittat tillbaka till varandra och nu fungerar hon som mitt bollplank och mentor! Ett skönt stöd i vardagen!

Se film nedan när David tycker det är dax att rulla sig efter träning!

https://www.facebook.com/carolina.mork/videos/10158644712145640/

✌️🌟 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *