Mannen, myten & legenden…

Snart kanske, vem vet?!

Det här ska enbart handla om en mycket god vän och kollega, allas vår Charles!

Aldrig tidigare har jag mött en så levnadsglad och genomsnäll människa! Innan jag kände Charles så mötte jag honom och hans småvilda häst på tävlingar i Hagfors, längst in i Värmlandsskogarna. Jag hade mitt vilddjur Sickan med mig och Charles dömde mig till etta på 71% ( kanske är de därför jag gillar honom?! 😜) 

Tänkte då att honom ska vi ha! Nästa tävling bokade jag Charles till oss på Gripen och han är kvar än idag, 9 år senare! 


Vad som började med en lucky-shot för mig har utveckats till en fin vänskap!

Och otroligt positiv respons från våra återkommande ryttare, Charles är någon man vill tävla för. Man kanske inte alltid vinner eller får de procent man önskar men ett klokt domslut kan man alltid vänta sig! 

En bild brukar säga mer än tusen ord, ta dig tid att studera bilden nedan ett tag…


Viljan är av stål och tillsammans är vi starka! 

Jag är stolt att ha dig som vän och domarkollega! 


”Bara för att vi har roligare än alla andra” 

♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =