Jag har avancerat!

I veckan har jag hunnit med två Nina-träningar! Vi bokade på lite extra eftersom det varit lite svajigt ett tag, det är såå svårt med nya saker.

Vi har bytt till kandar och jag tror äntligen vi hittat något som passar honom. I Danmark köpte jag ett anatomiskt bridongbett och har nu fått låna en ”baby”-stång av Nina med korta skänklar.


Det blir helt enkelt så att jag får införskaffa mig en egen stång! Har kikat runt lite och bästa alternativet är nog på Hogsta Ridsport! Men skjut mig vad dyra dessa bett är! 🙈 2.400:-… tur jag har fått testa innan så jag vet att det fungerar! Nu ska jah bara kolla tjocklek och mått på själva skänkel så jag får exakt samma!

Trots lite motgångar ( i min värld) så har det nog äntligen vänt nu! Vi hade problem ett tag med bara vanliga klassiska byten och det kändes som om jag red på en häst i flera delar. Det blir lätt så när de ska lära sig nya saker, ingenting eller det som var enkelt fungerar inte alls!


MEN igår händer det! Vi kunde hitta knapparna i både passage och piafftänket och jag fick tillomed rida byten i varje på diagonalen, känns som om jag avanserat lite! Nina har nämligen sagt att inte förrän man kan rida ”ettor” på kvartslinjen får man gå in på diagonalen! 🤘

Han är ju en 🌟! Vi var ute och galloperade i Måndags, jag ville inte bli blöt så vi tog med paraplyt! 


Måste hålla mig själv lite i trim också! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =