Kan du matcha din häst?!

Förmodligen inte men du kan gott göra ett ordentligt försök!

Idag har jag krävt att David ska prestera på hög nivå med relativt hög puls genomgående i ca 55 minuter, självklart med korta skrittinslag men i det stora hela låg han på hög puls och fick ”pumpa” sina muskler runt 45 min… han gör det för att jag ber om det, för att vi har byggt upp hans muskler under en lång period.

Frågan är då om du själv bygger muskler och kondition i din egen kropp?!

Svaret för många är nog nej! Jag har sedan fyra veckor tillbaka bestämt mig för att ändra på den saken. Mellan 3-5 dagar i veckan löptränar jag. Jag är ingen naturlig springare och har definitift psyket emot mig, men den här gången har jag bestämt mig. Och ärligt talat, det tar inte så lång tid men ger så mycket tillbaka! 


Jag bjuder er på den här charmiga bilden från kvällens löpning! Igår persade vi 4,3km och idag tryckte jag på lite extra men tog en kortare tur!

Börja sakta, i ditt tempo och sen bara KÖR! 

💪🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 19 =