Storhandlar inte längre..


Den här storyn har berättats förut, men tamej f….n så kommer den upp allt som oftast av nån go vän som ALDRIG kommer glömma hur snurrig jag är. 

Storhandla mat är verkligen inte kul tycker jag. När man ska in och handla lite bara är det ok, men när det är en regelrätt storhandling får jag lite panik känsla. Stå och packa upp allt på bandet och kön växer. Jag har dessutom nån konstig tvångstanke att mitt kort inte ska ha täckning när jag kommer fram.. Även fast jag vet att det funkar. Står nästan o är beredd på tjutet från kort terminalen och personen i kassan säger Lystring alla i affären! Den här personen har ingen täckning på sitt kort hehe. Sen kommer en sån där dumpil ner i neon färger för att verkligen visa vem jag är. 

Haha herregud. Fattar inte var det kommer ifrån för det har aldrig hänt men skit jobbigt är det. 

Men det har faktiskt hänt en annan sak i en stor mataffär här i stan. Många år sen nu, men likväl har det hänt.

Storhandlade den gången också, mycket folk var det,tvångstankar vid kassan när jag betalade som vanligt, men sen var allt frid och fröjd. 

Började gå mot utgången när jag hör några som ropar och visslar. -hallå!! Du där!! -hallå!

Jag vänder mig om och ser att de tittar efter nån åt mitt håll.. Jag fortsätter titta när en tjej från kassan kommer mot mig och säger; Du! till mig, du har inte glömt nåt? Nej säger jag, dock lite tveksamt, känner efter plånbok och bilnyckeln. Nej säger jag nu bestämt, ingenting är glömt och sen skulle jag börja gå igen.. 

Men.. Säger tjejen.. Alla dina varor på bandet! Du glömde packa ner alla dina varor… 

Nu snackar vi varuberg! Storhandling de Lux som jag bara traskat förbi glad i hågen att mitt kort än en gång fungerade. 

Inte lika roligt att ställa sig o packa ner allt när folk tittade.. Undra vad folk tänkte.. 

De hoppades nog på att min tillfälliga permission i frihet var kortvarig. 

Vet inte vad man ska säga mer än att det som är det värsta är att det är sant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *