Helgens äventyr

Helg -två dagar att göra en massa härligheter i solen. Ja solsken hade SMHI lovat.

Lördagen blev en sväng till badet i Sparreholm, men det var mycket alger och räddningstjänsten var där och tog prover så vi hoppade att bada och åkte till Katrineholm istället. På vägen hämtade vi upp Sofies dotter Hedda som skulle hänga med oss hem och stanna till söndag fm.
Jag fick låna min kompis Majas två vackra araber, så med två hästtokiga små tjejer drog vi till stallet på eftermiddagen när insekterna inte var lika irriterande för hästarna.
Vilken avkoppling det är att pyssla med hästar och sen ge sig ut på en liten tur. Den här gången fick jag använda mina egna apostlahästar då jag gick/sprang bredvid.
Lördags kvällen avslutades med att bjuda min mamma på grillat hemma hos oss.
Hennes två små vovvar följde självklart med, till Isabells och Heddas förtjusning. Små hinder byggdes upp på gräsmattan sen blev det någon form av agilityträning i väntan på maten.
Söndagen kom och jag väckte två trötta tjejer. Hedda hämtades efter frukost, Sofie och familjen skulle åka till Sofies mammas sommarställe Trullholmen- ett riktigt paradis.
När Isabell ville åka iväg till en kompis, passade jag och sambon på att åka iväg och fika bara han och jag. Det blev en tur till Sigridslund, en gammal skola som fixats till och som nu är café och butik. Ett riktigt smultronställe när det gäller fik.
Har ni inte varit där så rekommenderar jag verkligen ett besök dit.
Sambon tog bilen hem och jag tog min vita MTB-cykel hemåt över Hornsund, Flen och vid Skebokvarn vek jag av och tog en liten väg hem genom skogen.
Ett bra avslut på en härlig helg.

Önskar alla en underbart bra måndag.
//Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *