On the road to Lund!

Nu äntligen är vi på väg mot Lund! Incheckning från 15. Uppstart ikväll på Grand hotell. Hela veckan har gått åt att packa, planera, packa upp, packa om. Vet inte om det är typiskt kvinnligt vid vidare eftertanke, en fb-grupp för oss RideOfHopare har bjudit på en hel del manlig packning oxå 😉. Rätt häftigt att Åsa och jag är två stycken av ca 34 som ska cykla hela södra delen. Mäktigt!

Så nu sitter vi här bak i bilen upphämtade av åsas son och flickvän som transportera oss säkert till starten långt nere i Sverige. Vi är förväntansfulla och lite spralliga blandat med trötthet, sömnen för oss båda blev sådär inatt. Men efter några dagars cykling behöver vi nog inte vaggas till sömn.

Vi är oerhört stolta och tacksamma för all support, stöttning o sponsring vi har med oss i bagaget.

 

På återseende, nu kommer vi uppdatera ofta!

/ Sofie och Åsa

2 thoughts on “On the road to Lund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 2 =