Bästa teamet!

Oj vilken dag. Samling 8:45, avfärd för vår grupp 9.20. Väderrapporten visade regn. Men vi startade med uppehåll och mulet. Iväg for vi mot Göteborg, ett flackt parti på 17 mil. Vilken vacker omgivning, små fina vägar längst havet. Synd att säkerheten i klungan går före titten på allt runt omkring, eller iaf en stor del av den.

Första depån va i Varberg, 8.1 mil.Där serverades det risifrutti, mackor, bullar och kaffe. Gott! Vi stannar ca 15 min vid en depå innan vi far vidare. Efter att vi cyklat 10 mil öppnar sig himmel med åska. Det brakar loss o även idag skulle det komma att regna. I 3 mil fullständigt vräkte det ner, vi var tvungna att släppa på farten pga risken för vattenplaning. Depå 2 i Kungsbacka, köttbullemacka med rödbetssallad osv. En liten kexchoklad satt fint! Här hade äntligen vädret lugnat sig. Det sken upp för en stund.

Här skulle vi ha ca 2.5 mil kvar, men ledarna la om rutten kvällen innan så vi hade längre. Vi rullade in på 17.4 mil denna söndag. Ikväll sa vi hejdå till dem som haft helgspaket. Redan efter 2 dagar har vi hunnit cykla ihop oss o skapa en gemenskap.

Imorgon väntar 164 km, många höjdmeter ska vi ta oss upp på mot Jönköping. Vi ser till att ladda med en stadig frukost!

Nu är det dags att släcka lamporna o sova.

kram Sofie & Åsa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =