Rehab med mys!

Rätt trötta och slitna vaknade vi upp denna morgon. Över 63 mil på 4 dagar. Sömnen hinner aldrig ikapp, men så fort vi hamnar på sadeln så lägger inte bara cykeln i en annan växel, även kroppen. Eftersom att vi idag valde 64 km mot Norrköping så startade vi först kl 10. En fin flyguppvisning med ett hjärta som tecken visades upp där i Linköping. Tack för stödet ❤️. En ung tjej drabbad av cancer startade idag med alla grupper, vilken inspiration. Vilken power!

Idag hade vi många endagscyklister i klungan. Vår ledare Örjan visade även denna dag upp en enorm trygghet och lugn. Vilket ansvar alla ledare bär.

Sakta i mystempo trampade vi mot depå ett. Längst Göta kanal bjöds det på lite mellanmål. Ett lätt intag gjordes. Även om hungern inte finns så behöver vi ladda upp för morgondagens långa till Örebro, nästan 18 mil. Denna dag var vi först under RideOfHopes portal på Tyska Torget i Norrköping. Applåder och hejarop! Vi tackar all trafik denna etapp som verkligen visat hänsyn o släppt ut oss i trafiken.

Nu är vi på hotellet, dusch väntar,lite vila och mat. Musiken ska igång i högtalaren till tonerna ”vi är på gång, vi är laddade vi är tända”. Etapp 5 är avklarad. Vi tackar kroppen även för denna dag, vi tackar våra medcyklister, funktionärer och alla som på nått vis är iblandade!  Vi är så stolta över vad vi presterar, jag och åsa💕

Kram Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 20 =