Sammanstrålning i Västerås!

Helt plötsligt blev det fredag, vi alla är mer eller mindre dygnsvilda. Exakt för en vecka sedan idag så anlände vi Lund. Fulla av både förväntan och nervositet.

Ettapp 7 gick idag till Västerås. Vi startade utanför hotellet i våra olika grupper som baseras på fart och ibland distans. Idag gick det att korta banan med 2 mil, vilket jag valde. Min fot svullnade upp i förrgår och såg ut som en klump. Jag låg med foten i högläge och is, blev ombedd att inte starta som igår men ville ändå göra ett försök. Jag bröt dagen efter 12 mil av 17 möjliga. Ett beslut som kändes hårt. Men efter vila så startade jag idag som planerat. Jag blir väldigt väl omhändertagen av sjukvårdsteamet som lindar och är behjälpliga.

Turen idag gick bra, lite otäck trafik emellanåt. Man är rätt utlämnad emellanåt. Ett glasstopp gjordes längs vägen mellan våra två depåer.

Strax blir det lite mat och vila. Imorgon tar vi oss ann etapp 8, näst sista dagen på ROH 2017. Vi är helt fantastiska, alla vi som bidrar fysiskt till att hjälpa barn som insjuknar i cancer, att forskningen går framåt och att de drabbade familjerna får det dem behöver. Försöker sätta mig in i situationen om jag själv skulle hamna där, men det är omöjligt…

Just ja, gänget från Umeå har även anlänt. Så imorgon är vi ett med dem, vilken energi!

Vi gör skillnad, gör det du oxå!

kram Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =