Just idag är jag stark…

Inför RideOfHope fick vi deltagare norr/söder möjlighet att skapa en spellista. Den fylldes på ganska snabbt, en salig röra av musik men i stort sett med samma syfte. Den handlar mycket om livet. En del piggade upp, en del fick mig att känna sorg. Oftast så väljer man musik efter dagsform och känsla, i varje fall jag.

På förmiddagen idag  på väg till Eskilstuna kom jag att tänka på ”just idag är jag stark”. Jag startade Spotify och lät låten rulla igång. Men jag var inte så stark. Den här låten har fått en ny innebörd. Den spelades oftast under RideOfHopes portal innan start, där vi stod med blandade känslor. På vår första start vid Barnsjukhuset i Lund skymtade små huvuden i fönsterna. Bredvid en mamma, pappa o sköterska. En liten dov vinkning kunde ses. Tanken slog mig, jag är stark, du kanske är svag, det är för dig jag cyklar idag. Tårarna rullar ner för mina kinder. Jag upplever en enorm tomhet. Att skiljas från en så stark upplevelse som vi fått vara med om. Säkert inte många som förstår hur vi kunde genomföra den här veckan, men den behövs inte förstås, det vi behöver är stöd. Nu så här dagarna efter speciellt. Känslan som kommer är märklig. Jag har inte minst någon, men jag har däremot mist en upplevelse och samtidigt skapat mig ett minne. En riktig krock. Men i tanken sitter jag kvar på cykeln, igår skrek jag möte i en kurva när jag körde bil, likaså varnade för grus på vägen. Längtar efter att få trampa igång benen igen. Undrar hur det känns att cykla här omkring den mer normala turen på 6-10 mil? På torsdag är det dags, då cykeln just nu är på service och lagning av växel.

Nu ska jag luta mig tillbaka en stund, känna doften av Scandic hotells granola från köket,  var tvungen att göra en egen då den verkligen föll mig i smaken. Så varje morgon kan jag nu påminnas om mitt äventyr. Helt otroligt hur vi med våra sinnen kan förlänga en känsla.

Nu till nått helt annat. Åsa och jag kände att vi inte  riktigt var klara här med blogg och engagemang. Så vi kommer att låta bloggen leva vidare ett tag. Vi tar nya tag, vi kommer arrangera Run of Hope 7/10-2017 i Malmköping. Ett springlopp som passar hela familjen, dvs olika distanser. Vill du göra skillnad med oss? Mer information kommer löpande.

Nu fortsätter vi att kämpa för livet, det mest värdefulla vi har ❤️

Kram Sofie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 19 =