Nya mål, nu är det parterapi som gäller!

Nu har det gått ca 2 veckor sedan vi kom hem från Stockholm och Hagaparken. En hel del cykelturer har jag hunnit med sen dess. Det tog 3 dagar innan jag satte mig på cykeln igen. Hade den varit klar tidigare från servicen hade jag nog varit ännu snabbare ut. Innan så tänkte jag att jag förmodligen skulle ställa undan cykeln efter resan. Men så fel jag hade. Den har snarare skapat en mersmak och jag inser verkligen hur stark den gjort mig på många plan. Nu funderar jag på vad som ska komma att bli min nästa utmaning. Mycket hänger iofs på foten och vad den mäktar med. Hoppas att min rehab fortlöper så att jag snart kan börja löpa lite igen. Jag hittade löpningen förra sommaren i samband med att jag gjorde min tjejklassiker. Så efter Vansbro tjejsim va det dags. Jag såg verkligen löpningen som en större utmaning än skidorna, men ack vad jag bedrog mig. Jag skulle börja lite lätt va tanken. Här i Flen har vi en runda som passerar Stenhammars slott, Lidarondan. Den är 7 km. Jag tänkte att det var nog lagom att börja med, hur jag tänkte frågar jag mig ännu idag. Trots att Åsa hade ett förmanings tal om att jag skulle ta det ytterst lugnt och låta kroppen vänja sig med kortare sträckor först. Redan där och då var jag beredd på att ställa in Rosa bandet Loppet som milen i Lidingö kallas. Jag bestämde mig för att fortsätta och jag fann en ny kärlek gällande motion, jag fann löpningen. Vi behövde bara tid för varandra, inte skynda på som jag gjorde. Det är väl egentligen lite som i början av ett förhållande. Man är ivrig, vill ses jämt, offrar allt och ser just bara tjusningen.” Skynda långsamt Sofie så kommer uthållighet och farten vartefter”jag rabblade det gång på gång. Det jag inte visste var att vi skulle behöva ta en paus i förhållandet, då min fot gav vika. Den kanske krasst sett va less på alla mina upptåg och fick nog. Eller så var det enbart min klantighet som satte mig på spel. Just nu går vi som sagt i parterapi. Vi ska lära känna varandra igen, jag och min fot. Den ska matcha ihop med vänster och tillsammans ska vi återigen få uppleva en passion. Som jag längtar….för i november gäller det, då ska vi stå på startlinjen av Dödens Zon, 22 km trail på Kullahalvön.

Jag fullkomligt älskar löpning, jag älskar att ha ett mål. Jag har många nya men just nu är det 4 november som står i fokus. Tack kroppen för att du är fantastisk, du levererar varje dag <3

// Sofie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 2 =