En fredag på universitetet

Varit på universitetet idag där vi först hade seminarium och sen plugg. Just nu läser vi idrottsfysiologi där vi inriktat oss på nervceller och hormoner, riktigt svårt men så intressant!

image

Igår fick vi ta blodprov på varandra och där fick jag se att jag hade ett ganska lågt Hb-värde (hemoglobin). Detta betyder att jag förmodligen har brist på järn så ska prova att lägga till det i kosttillskottsväg. Jag äter redan en hel del kosttillskott pga min binjureutmattning och mitt dåliga immunförsvar men nu har jag även fixat järn-tillskott som förhoppningsvis ska hjälpa!

Tänkte berätta lite mer framöver om mina erfarenheter när det gäller stress och överansträngning. Ska sätta mig ner i helgen och skriva om varför det är så extremt viktigt att vila om man tränar mycket, att leva i nuet och att man inte kan göra mer än sitt bästa ❤️ Att ha hög press på sig för länge kommer man få sota för och det är absolut inte värt det!

image

Hoppas ni får en fin helg, kram på er!

One thought on “En fredag på universitetet

  1. Det kommer bli väldigt intressant att läsa om det. Du är en klok tjej som har gått igenom många tråkigheter-jobbiga händelser, MEN du har tack vare det gått framåt o vuxit av dessa erfarenheter i en positiv riktning. Kram min fina

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − 10 =