Söndagsgöra

Hej!

Dagen har bestått av fix hemma, tvätt, matlagning och plugg. Verkligen fullt hus här hemma känner jag haha!

Varje söndag brukar jag ställa mig och laga mat för hela veckan. Det är så otroligt skönt att ha all mat klar och att slippa tänka på matlagning under vardagarna ? Mina matlådor innehåller allt från kyckling, nötfärs, fisk, nötkött, potatis, ris, bulgur.. Idag lagade jag kyckling och potatis som ska vara mina luncher nästa vecka, samt lax och potatis som blir nästa veckas middag. Jag brukar alltid koka eller steka grönsaker som jag lägger i matlådan så jag slipper släpa med mig grönsaker vid sidan om ?

Om ni tycker att det blir torrt, prova att göra en sås på mosad avokado, kvarg, lite vatten och kryddor. Smakar guacamole ???

image

image

Litet tips på mellanmål kommer här också! Jag verkligen älskar avokado! Knäckemacka med skinka och avokado är verkligen ett av mina favoritmellanmål. Lite propud bredvid för att få upp proteinintaget lite ? Testa!

Ha det bra!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 − fyra =