Vardagslycka

Äntligen har jag fått ladda i soffan efter en lång men bra dag!

Gick upp 5:30 för att åka till universitetet. Seminarium och plugg i Örebro fram tills det var dags att åka till gymmet i Eskilstuna ?

image

Just nu är jag så galet motiverad med träningen även om jag inte får köra på som jag brukar. Jag mår så jävla bra bara av att få vara på gymmet och “känna” på muskelkontakten. Det här kommer bli himla bra känner jag! Kroppen börjar sakta men säkert återhämta sig och jag har börjat inse att jag är en människa och inte en jävla maskin (trots att jag innan varje gympass det senaste året gått in med inställningen att jag är en maskin som klarar allt?) ? Har mina mål som sitter i huvudet och jag ska göra allt för att det ska gå vägen! ???

Efter gympasset åkte jag förbi ishallen för att hälsa på mina fina konståkningstjejer. Gör så ont att inte få coacha dem längre.. Detta var ett stort steg för mig förra året när jag fick säga ifrån mitt uppdrag som tränare (ännu en gång hade jag tagit på mig mer än jag klarade av och var tvungen att klippa tränarrollen för min egen hälsas skull). Hade garanterat gått in i väggen REJÄLT om jag fortsatte i det tempot jag gjorde för ett år sedan.. Är iallafall underbart att få åka dit, träffa tjejerna och hjälpa till lite på deras fyspass. (Även om jag vet att de tycker att jag plågar dem på fyspassen ?)

Nu ska jag varva ner innan det är dags att sova! Kram på er ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 7 =