“Tjejer med muskler ser ut som män”. Ser män utan muskler ut som kvinnor då?

En sak jag inte riktigt förstår mig på är alla människor man inte känner som orkar lägga energi på att kommentera ens livsstil.

Jag får ibland jättefina meddelanden från folk som tackar för motivationen de får och som peppar mig och ger mig motivation tillbaka. Det är verkligen kärlek! Så underbart att man kan ge en komplimang bara sådär eller att stötta varandra trots att man inte känner varandra. MER SÅNT!!❤️

Men, självklart finns det dem som måste hacka ner lite på en också! Jag har faktiskt aldrig fått ett “klagomål” från en tjej inom sociala medier utan det är bara en del killar/män som inte gillar det jag gör.

Det roliga är att de meddelanden jag fått från killar/män som vill säga något negativt handlar om mitt utseende, inte min personlighet eller något jag gjort fel.. Bara mitt utseende.

“Men du som är så söt varför tränar du en massa och vill ha muskler?”

“Tjejer med muskler ser ut som killar”

“Du borde ta det lite lugnt med styrketräningen för nu har du blivit grov”

“jag tycker att du får en okvinnlig kropp av det där”

(VAD I HELVETE BETYDER ENS ORDET “OKVINNLIG” UNDRAR JAG?!)

Alltså som tur är tar jag inte åt mig av detta alls för jag skiter fullständigt i om jag pleasar killar/män eller inte. Jag tränar för att jag älskar det. Jag vill bygga muskler för att jag ser det som ett stort personligt projekt och JA jag tycker att det är snyggt med muskler på tjejer. Jag tycker så och de tycker annat. Alla har rätt till sina egna åsikter, men snälla vad förväntar de sig? Att jag ska tänka “jaha han tycker inte att jag är snygg i muskler.. Bäst jag slutar träna då så blir han nöjd” ? Det är ingen idé att ge såna kommentarer för jag skrattar bara och vill bli ännu mer “okvinnlig” för varje gång jag får en sån kommentar.image

Här är senaste kommentaren som jag fick för några dagar sedan. Svarar aldrig på sånt här för jag orkar inte ens ta den diskussionen.

Mitt mål är att bygga upp min fysik och därmed lägga på mig mer muskelmassa. Alla kommentarer om att jag har för mycket muskler tar jag som komplimanger, tack alla killar/män som inte tycker att jag behagar dem ?? Jag vill inte behaga er, jag vill behaga mig själv.✋

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =