Söndag med träning och burgare

Hejsan!

Har varit en riktigt skön söndag! Började dagen med att hänga lite med mina två närmsta vänner på morgonen. Även om vi bara umgås någon timme så är det verkligen kvalitétstid för mig, de båda ger mig sån bra energi!?

Efter lunch drog jag till gymmet för ett benpass. Jag älskar att köra på hårt när det är ben men jag har lärt mig att lägga ribban lägre nu när jag måste vila kroppen (3,5 vecka kvar av viloperioden förhoppningsvis).

img_5513

Efter gymmet träffade jag pappa och brorsan. Vi åkte till Hamburgebruket för att köpa hem burgare och kolla på film ? Riktigt bra burgare måste jag säga, det måste ni testa!

img_5530

Jag tycker att det är viktigt att få äta fritt till en måttlig mängd. Jag håller mig till mina matlådor och rena mellanmål så att jag ska kunna säga ja till en fika med vännerna eller burgaren på helgen. Så viktigt med balans enligt mig! Att ha en sund relation till mat är så himla svårt.. det är nu det senaste halvåret som hag äntligen har känt att jag mår bra och att jag har en balans. Har tidigare lyckats ha ganska hetsiga tankar kring mat. Jag blev frisk från mina ätstörningar vid 18 års ålder men har ändå alltid funnits en liten röst i bakhuvudet som tagit över ibland.. Idag känner jag att jag har kontroll på den rösten. Istället säger huvudet att jag ska äta för att orka, äta för att må bra och njuta av min mat! Mat är jätteviktigt för mig och jag är noga med att ha en avslappnad och positiv relation till maten idag. Kommer skriva mer om ätstörningar framöver! Kram på er!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =