Keep it simple, clean and healthy!

Känslan när man fyller på kylen och frysen med mat! Så skönt att ha maten gjord en vecka framåt så man slipper ställa sig och laga varje kväll ?  Mitt tips är att hålla maten enkel och ren! Går snabbt att laga, den är simpel och nyttig! ?

Lagar ofta till 6 lådor med kyckling/lax, potatis och grönsaker. Två lådor med lax/kyckling och grönsaker som jag fixar potatis till senare i veckan då jag tycker att potatisen blir ganska torr om den ligger i kylen för länge. Sedan 6 lådor att ha i frysen som jag fixar potatis och grönsaker till i slutet av veckan??

img_5561 img_5562

En hel del plugg idag. Skriver en del om energiförbrukning och energiomvandling av kolhydrater, fett och proteiner. Så himla intressant att lära sig hur allt fungerar på cellnivå! Har haft en del koll på detta tidigare men att fördjupa sig i det är verkligen lärorikt ??

img_5568

Nu ska jag plugga det sista och sen sova, godnatt finisar ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =