Take care of your body and soul

Ledig från skolan idag så blev ett jobbpass istället. Så himla underbart att träffa alla fantastiska människor där! Att jobba med människor som behöver ens stöd är guld värt, de visar sån uppskattning och glädje som gör att jag blir varm inombords!

img_5683

Efter jobbpasset blev det ett härligt benpass! Första passet på 7 veckor där jag la på lite tyngre vikter och svettades lite, så skönt! Kroppen känns pigg nu efteråt så verkar som att min fysiska ork är på g! Körde: knäböj, utfall, benpress, legcurl och benspark. Vågar inte köra mina mördar-benpass som jag vanligtvis brukar köra (där man konstant har spya i halsen) så därför blir passen väldigt basic nu innan kroppen är helt stabil igen ? Längtar tills jag kan köra igång med mitt nya upplägg! Men bara att hålla huvudet kallt nu och ha tålamod ?

Take care of your body and soul ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =