En bra tisdag

Tog en härlig sovmorgon imorse, så välbehövligt! Frukost i lugn och ro innan det var dags för tentaplugg. Sista tentan innan “jullovet” så bara att bita ihop ?

img_6065

När jag började bli seg i huvudet efter allt plugg blev det som vanligt en pluggpaus i form av träning ? Verkligen bästa pausen för huvudet enligt mig!

img_6108img_6106

Bröst och mage stod på dagens schema. Över 2,5 månad sedan jag bänkade tungt pga viloperioden så kändes skönt att känna på tunga vikter igen! Styrkan är nästan detsamma i bänkpress som innan, är ikapp om 2 veckor skulle jag tro ? Hoppas ni haft en fin dag!❤️

2 thoughts on “En bra tisdag

    1. Hejsan! Här har jag kokat havregryn tillsammans med vatten och proteinpulver (banan&chokladsmak) i kastrull? Fungerar att göra i mikro men om mn har i proteinpulver blir det lätt torrt i mikron så därför gör jag det alltid i kastrull när jag ska ha i proteinpulver ?

      Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − fem =