Ryggträning och julbak

Dagen har bestått av träning och julbak hemma hos mormor och morfar ?

Blev ett ryggpass idag som gick helt okej! Alla pass kan inte gå kanon men är bara att ta sig igenom det och göra det bästa utav det. Varje liten repetition påverkar det framtida resultatet så är bara att “stänga av” känslorna och starta maskinen i sig som vi alla har där inne någonstans. Att “bara köra” är något jag alltid har i huvudet när jag är opepp eller om jag känner sig svag någon dag. “Kör bara, tänk inte” och då brukar passet ändå kunna rulla på helt okej ändå ? Ibland får man koppla bort de dumma tankarna och försöka kör tills kroppen säger stopp, inte tills huvudet säger stopp ? När man lyckas ta sig igenom ett pass där huvudet är med och spökar så växer man galet mycket. Att lära sig att kunna kontrollera dessa tankar är svårt, men när man lär sig det så är man nästan oövervinnelig känns det som tycker jag ?

Härligt julbak efter ryggpasset! Saffransbullar är nog de godaste bullar jag vet ?

Nu är en härlig helg fylld av träning, plugg, familj, vänner och god mat över. Lite väl mycket god mat haha! Men som jag sagt förut handlar det om balans. Att kunna unna sig ibland men ändå ha kontroll och att till största del äta bra mat är knepigt för många. Vissa behöver bestämda dagar där de får äta vad de vill för att det inte ska bli för mycket fritt med maten. Jag har lärt mig att köra mer på känsla och det tycker jag är underbart! Så galet viktigt att ha en sund relation till mat ❤️

Kram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 14 =