Vilodag

En behövlig vilodag idag! Jobbat mycket denna vecka + gym direkt efter jobbpassen så en vilodag idag satt inte fel ?

Galet ont i kroppen nu då jag har just nu är mitt i en högrepsvecka. Jag delar upp min träning så att jag kör en vecka med medelreps (8-12 reps), en högrepsvecka (minst 15 reps) och en tung vecka (3-6 reps). Antalet reps beror självklart på övning också! Vilan mellan seten varierar också beroende på vilken vecka det är? Men som sagt.. galet öm efter ha kört högreps på bröst, rygg, axlar och armar de 3 senaste dagarna. Imorgon är det benens tur ?? Att dela upp såhär kan jag verkligen rekommendera!

Nu är det dags för middag och sen ska jag äta naturgodis (weekend craving)?

Trevlig helg!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − tretton =