Nyårslöfte

“Nytt år, nya tag” brukar det låta. Själv ska jag inte ta några “nya tag” utan fortsätter 2017 precis som jag kört på nu, för just nu mår jag så jäkla bra.

De senaste åren och största delen av 2016 har varit riktigt tuffa år för mig. Min teori är att allt varit pga min självkänsla och den press jag sätter på mig själv. Min då väldigt låga självkänsla har gjort att jag prioriterat andra före mig och stannat kvar hos människor som jag inte mått bra av, allt för andras skull eftersom att jag tyckte att jag inte var värd bättre.

Under 2016 upplevde jag att självkänslan förbättrades men då blev det fysiska problem med kroppen istället vilket beror på all tidigare mental stress och press.. Men nu har det vänt. Jag lever efter texten som jag tatuerat in på min kropp “det som är för mig idag, är för dig imorgon” för nu prioriterar jag alltid mitt mående först och nu mår jag så jäkla bra! Min kropp börjar fungera igen och jag älskar mig själv på riktigt. Att ha en bra relation med sig själv är nyckeln för att må bra och det är och kommer alltid att vara mitt löfte till mig själv! Att ha ett nyårslöfte där man 1:a januari ska ta tag i något i sitt liv förstår jag mig inte på riktigt. Gör det du mår bra av och se det löftet som ett livsstils-löfte där målet är att DU ska växa som person och må bra ❤️✨

Hoppas ni får ett bra 2017 där ni fokuserar på att ni själva och era nära och kära mår bra. Umgås med folk ni mår bra av och gör det ni mår bra av. Våga utmana er själva och kliv ut behaglighets-zonen. Om du vill ha/uppnå något du aldrig haft så måste du göra något du aldrig gjort förut! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 15 =