Svar på frågan: Mitt matintag på en dag

Hejsan!

Jag har fått förfrågan om jag kan lägga upp och visa vad jag äter på en dag. Tänkte visa ett exempel på hur ett dagligt matintag kan se ut för mig. (Kom ihåg att mängd energiintag/mat är INDIVIDUELLT beroende på kön, ålder, vikt, längd, aktivitetsnivå. Så jämför INTE min mat mer er egen)

Tänkte ändå visa hur det kan se ut och även visa att man inte ska vara rädd för kolhydrater ???

I vanliga fall äter jag frukost, mellis, lunch, mellis, mellis efter träning och middag. Idag tog jag en sovmorgon och åt frukost kl 8:30, därför åt jag istället extra mycket mellis på eftermiddagen eftersom att jag hade missat mitt mellanmål på förmiddagen.

8:30 Frukost: havregrynsgröt gjort på 1,5-2 dl havregryn, äggröra gjort på 3 ägg och mango

11:30 Lunch: Stekt ris med ägg, pulled chicken och grönsaker

14:30 Mellis: 1 äpple, 1 banan och 1 propud

Innan träning: några riskakor

Efter träning: proteinpulver och en jädra massa riskakor eller banan ?

19:30 Middag: Lax, pasta och grönsaker

Dricker ett stort glas vatten till varje måltid?

Nu efter middagen har jag fått i mig allt jag behöver för idag. Om jag skulle ha ätit för lite på dagen så lägger jag till ett kvällsmål ?

Hoppas ni fick svar på det ni undrade över. Ha en fin kväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + femton =