Let’s kick them goals

Ligger i sängen och är så tacksam över min relation till träning och mat. Tänk vilka skeva tankar jag hade förut.. Jag är så stolt över mig själv och trivs verkligen att vara Elina idag.

Satt och kollade lite gamla bilder igår och insåg att jag inte bara har kommit långt mentalt utan även fysiskt. Hård träning, mängder av mat, lagom med vila, umgåtts med nära och kära OCH att jag har haft så jäkla kul är nyckeln till att jag kunnat jobba åt rätt håll.

Vilken liten skit man var för lite mer än 1,5 år sedan???? Det som är skillnaden mellan dessa bilder är att jag äter betydligt mycket mer idag och kör ingen form av cardio (vilket jag gjorde typ varje dag på den värsta bilden). Kör fullt fokus på styrketräningen istället och lägger ribban högt över behaglighetsnivån varje pass, för VARJE pass räknas! Det bästa med träningen är att man aldrig kan bli klar, det finns alltid något att förbättra! Always proud but never satisfied ???? Let’s kick them goals ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − 5 =