Gör det som du mår bra av

Hejsan!

Söndag kväll och jag ligger hemma och laddar om för en ny vecka ????

Dagen har bestått av träning och att ligga i soffan ???? De två senaste passen har gått bra men jag har ändå inte känt att jag är helt nöjd. Jag brukar få en liten dipp i humöret ibland där passen kan gå bra men att jag ändå känner ett missnöje när jag tittar i spegeln. Ni kanske känner igen er att man vissa dagar bara känner “nej fyfan” när man tittar på sig själv? Sen kan den känslan vara helt borta efter några dagar och då är man på topp igen haha!

När jag känner såhär så brukar jag försöka påminna mig om att jag just nu bara stirrar mig blind, sen försöker jag istället lägga fokus på att jag är så lycklig över att jag är frisk, mår bra, har världens bästa familj, vänner osv. Jag försöker tänka på allt jag har att vara tacksam över, för det är faktiskt viktigare än att jag ska såga ner mig själv i spegeln bara för att jag har en dålig dag ???????? Det brukar hjälpa????

Sen är det självklart viktigt att man ska känna sig nöjd med sig själv. Man får helt enkelt fråga sig själv “vad är viktigast?” Och “vad mår jag bra av?” Känner jag att jag vill ändra något med mitt utseende? Skulle jag isåfall må bättre av den förändringen? Eller är det någonting annat i mitt liv som jag behöver ändra som inte har med mitt utseende att göra? Jag själv lägger ner mycket tid på styrketräning där målet är att bygga muskler. MEN, det är inte bara förbättringen av muskelmassa som gör mig glad, utan det är att det är så jäkla kul att lyfta vikter! Jag älskar att lägga upp ribban ganska högt upp för att sedan testa min disciplin. Jag brinner verkligen för det! Så mitt tips är att man ska glra någonting som man mår bra av i första hand, det är nyckeln för att man ska kunna hitta en rutin.

Idag stod vader, axlar och armar på schemat. Jag körde bröst och rygg igår så nu är hela överkroppen ganska sliten???? Tur att jag har ben på schemat imorgon då ????

Kram på er!❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 6 =