Glöm inte bort var ni en gång började

Ibland behöver man stanna upp och se tillbaka på hur långt man kommit. Jag ställer krav på mig själv varje dag och sätter upp mål. Jag kämpar på och ger allt för jag vill bli bättre.. Ibland känns det bra och ibland känns det mindre bra. Idag kändes det mindre bra, kändes som att jag inte hade kommit någonstans trots att jag vet att jag ger allt hela tiden. När man känner så är det bra att titta tillbaka, se hur långt man faktiskt kommit och ge sig själv en stor klapp på axeln.

Grymt jobbat Elina! Du hade inte kunnat gjort ett bättre jobb under de här två åren! ❤

Man måste ta en dag i taget och prioritera!! Vad kan jag göra för att jag ska kunna komma LIIITE närmare mitt mål varje dag? ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =