Hemkommen från gymmet

  1. Hejsan!

kom precis hem från gymmet och shit vad hungrig jag är!! Glömde min banan hemma idag som jag hade tänkt äta efter gymmet så var bara att traska hem fort efter passet ???? Direk när jag kom hem så slängde jag i mig bananen och nu sitter jag och äter min matlåda ????

Var i skolan idag 9-16 sen blev det ett axel och armpass direkt när jag kom hem till Eskilstuna, gick riktigt bra! ????

Nu ska jag äta upp maten och sen är det läggdags ???? Kram på er!

One thought on “Hemkommen från gymmet

  1. Hej!
    Ville bara skicka en hälsning att det ser bra ut, Jäklar vad du har utvecklats! Du ser riktigt stark ut!
    Kämpa på!:) du kommer att gå långt om du vill.!!
    Mvh/ En som gillar att träna

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =