1:a maj

Hej!

Underbart väder idag, så skönt!

Igår körde jag mitt första träningspass efter att ha vilat från gymmet i 1 vecka. Har haft en förkylning som inte velat ge sig.. jag får alltid så när jag stressat för mycket eller lagt ribban lite högt/ för lite vila osv. Så nu kände jag att jag behövde en hel vilovecka för att återhämta mig ordentligt ???????? Förut hände det här hela tiden men nu har jag hållit mig mer frisk än tidigare och jag har börjat lära känna min kropp mer och mer! Jag tänker alltid “men jag orkar ta ett jobbpass till” eller “men jag orkar träna idag också även om jag egentligen har vilodag idag” men det är något jag jobbar på men som sagt att blivit betydligt bättre på!

För 1,5 år sedan jobbade jag ibland 60-65h i veckan + träning 6 dagar i veckan, förstår inte hur jag orkade.. eller egentligen så gjorde jag säkert inte det. Inte konstigt att kroppen kollapsade som den gjorde det året! Man har bara en kropp och den måste man vara rädd om ❤

Idag blev det ett benpass för mig, kul att vara tillbaka på gymmet men både igår och idag så körde jag mest på känsla och tog inte ut mig allt för hårt i seten ????

Nu ska jag krypa ner i soffan med den här goda chokladpuddingen! Ha det bra!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =