Tisdag

Herregud vad jag har varit seg idag.. Blev en powernap innan lunchen idag t.o.m???? Har varit sjuk fram och tillbaka under 2 veckor så denna vecka har jag satt ribban lågt på träningspassen och det har fungerat jättebra! Visst är det tråkigt att inte ta ut sig till max men ser detta som en återhämtningsvecka efter att ha haft 39 graders feber så några lugna träningsdagar kan bara göra gott nu!

I mina middags-lådor denna vecka är det potatis, lax och ärtor, enkelt, rent och gott! Gör en god sås på kvarg och kryddor om ni tycker att det blir torrt!

Här om dagen gjorde jag och en kompis lite gott snacks till kvällen! Blev hackade grönsaker, äpplen med dipp???? Dippen bestod av naturell kvarg med dipp-krydda (samma krydda som när ni gör vanlig dipp till chips), är sååå gott! Ha i lite vatten i kvargblandningen om det blir torrt ????

Ha en fin kväll!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =