fartfylld söndag

Har varit en fartfylld söndag med träning, matlagning osv så är riktigt skönt att varva ner nu och ladda inför en ny vecka????

Vaknade ganska tidigt idag så satte direkt igång med att göra ett träningsschema till en person som bett om ett träningsupplägg, jätteroligt verkligen! Kul att kunna hjälpa någon med ett mål sådär ???? Ser verkligen fram emot när jag får min examen inom “Tränarprogrammet” för då ska jag sätta igång ordentligt med sånt jobb på heltid ????

Idag blev det axlar och armar på gymmet! Gick riktigt bra men är väldigt mör i hela kroppen nu så blir skönt med vilodag imorgon ???? Visst är det tråkigt med vila men det är otroligt viktigt och välbehövligt! Jag har tränat som en galning förut utan att vila och ätit på tok för lite mat, blev inte alls bra i slutändan kan jag säga. Tänker att jag ska sätta mig ner nästa vecka och skriva ett inlägg om vad som hände när min kropp kraschade för 1,5 år sedan och vad jag har fått ändra på i min livsstil idag för att kroppen ska fungera. Var noga med återhämtning både fysiskt och mentalt, vi ska faktiskt hålla hela livet och vi vill väl gärna vara pigga i våra äldre år och inte helt förstörda? Det vill iallafall jag ????????

Ta hand om er!❤

One thought on “fartfylld söndag

  1. Ja självklart! Bra med en heads-up, för jag vilar för lite också. Egentligen borde jag vila idag med men har inspelning imorgon så jag får ta ut min chestday i förskott idag. Ha en skön söndag Elina!

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =