Tack för fin respons!

Vill först tacka alla underbara för all fin respons på förra inlägget! Jag har läst alla kommentarer här, på Facebook och på instagram och era ord betyder så otroligt mycket! Många av er som hörde av er berättade om att ni själva lider av hypotyreos och jag fick även veta lite info om sjukdomen som jag själv inte visste om tidigare från er som har mer kunskap än jag inom detta, tack för den informationen, är väldigt viktigt att veta! ????????

Hoppas verkligen att ni alla som har samma problematik får den hjälp ni behöver för ingen förtjänar att gå runt och må dåligt. Ni andra som kände igen er i den hektiska och stressiga livsstilen.. försök göra en livsförändring DIREKT! Hälsan är det viktigaste vi har och om ni inte tar hand om den kan vi få betala livet ut för det, kom ihåg det! ❤

Idag har jag haft en skön dag! Gick ut på en långpromenad på morgonen och lyssnade på skön musik, så skön start! Sen blev det havregrynsgröt med äggvita och blåbär/mango! Jag brukar kläcka ner äggvitan innan jag häller i vatten+kanel och ställer gröten i micron ???? 

Efter frukosten satt jag och skrev på en hemtenta i 4 timmar. Har rehabilitering och idrottsmedicin i skolan, är intressant! Mycket om plötslig hjärtdöd hos unga idrottare och om hur viktigt det är att vila när man är sjuk osv! Önskar att jag hade samma kunskap för några år sedan som jag har idag haha!????

Ett benpass på eftermiddagen. Var riktigt opepp men gick riktigt bra ändå och var kul när jag väl satte igång! Så jag är nöjd????

Ha det fint sålänge! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 13 =