Sommarlov och förberedelse inför student

Hej!

Som vanligt springer veckorna förbi och det är redan fredag!

De senaste dagarna har bestått av jobb och träning. Det har flutit på bra och de flesta passen har gått bra!????????

Sista tentan för denna termin är inlämnad! Är riktigt skönt att få ta en paus från skolan nu över sommaren och fokusera på lite annat. Jag älskar skolan, det är verkligen jättekul! Men nu de sista veckorna var jag lite skoltrött och kände att sommaren kom i rättan tid ???? Även om jag pluggat i flera timmar så kan jag nästan få dåligt samvete när jag har pluggpaus för att jag vet att jag HADE KUNNAT plugga den tiden med och skippat pausen. Många som pluggar/har pluggat känner säkert igen sig? Det där jäkla samvetet som finns med hela tiden.. även om man ligger i fas med allt plugg så kan man alltid plugga lite mer och det är där jag försöker hitta en balans!

Aja skönt med ett break ifrån det och få vara lite ledig + jobba nu????

Imorgon är det studentfirande för min lillebror, ska bli så himla kul! Idag var det massa förberedelser med mat osv.. jag fick i uppgift att göra två kladdkakor med extra allt, tror nog att de blev goda!

Hoppas ni alla får en fin helg och att ni som ska ta studenten njuter ordentligt!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + två =