Slut på helgen

Hej!

Helt slut efter gårdagen, men åh vilken bra dag det blev! Jag vaknade innan 4 på morgonen och kunde verkligen inte somna om. Jag hade redan bestämt att jag skulle gymma på morgonen så eftersom att jag ändå inte kunde somna om så blev det ett extremt tidigt gympass ???? Men det var skönt för då fick man vara ifred på gymmet en stund! Blev ett benpass + 45 min på cykeln ????

Efter passet blev det en lördags-lyxig grötfrukost! (Jag hade såklart redan käkat frukost innan passet men detta blev frukost nr 2????)

Havregrynsgröt med 4 äggvitor som jag tillagat i micro, sedan toppat med banan, blåbär, mango och jordnötssmör! Älskar att man kan göra så mycket roligt med gröt! Man kan ha i proteinpulver, toppa med allt möjligt som frukt, bär, nötter, ha proteinpudding till osv osv!????

Som jag skrev tidigare tog min lillebror studenten igår, så himla kul att få uppvakta honom och agera chaufför åt honom den dagen/kvällen ????

Nu ska jag starta en film och käka ett litet kvällsmål. Jag är helt besatt av propuds nya pudding med chokladbollssmak! Om ni inte har provat den så gör det! ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + 12 =