Midsommarhelgen

Startade dagen med en långpromenad, så himla skönt att starta dagen på det sättet! Lyssna musik eller någon bra pod medan man går runt i sin egna lilla värld ????

Igår hade jag vilodag från gymmet, brukar vila ca var 5:e dag och det fungerar bra för mig! Utifrån mina egna erfarenheter har jag märkt att det är ungefär efter 4 tunga träningsdagar som jag känner mig sliten och behöver återhämtning, jätteviktigt att man lyssnar på sin kropp och JÄTTEVIKTIGT att man ALDRIG jämför sin träning/vila med någon annans. Allt är individuellt!

Istället för träning köpte jag och en kompis hem massa god mat och gjorde en riktigt fin lunch! Så mysigt med god mat och skitsnack!

Här om dagen fick jag frågan på jobbet om hur jag gör med skräpmat. Ska man undvika det helt? Är det okej på helgen? Hur ska man egentligen göra? Jag tänkte skriva ett inlägg om det och ge lite tips på hur man man hjälpa sig själv och skapa lite “riktlinjer” för att det ska bli lite lättare. Det inlägget kommer inom några dagar!???? Nu är det nämligen dags att laga nästa veckas alla matlådor, sen blir det gymmet efter det ???? Ha en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + elva =