Ledig dag

Hej på er!

Hoppas början av veckan har varit bra! ????

Klockan är bara 20 men jag är redan trött och funderar på att lägga mig snart haha! Har suttit och skrivit ett kostschema nu på kvällen till en tjej som hört av sig och bett om hjälp med träningen och maten. Jättekul att planera upp lite för henne och ska bli kul att se resultaten sen! Jag vill såklart att det här ska bli en hjälp och start till att vilja fortsätta leva en bra livsstil där relationen till mat och träning är sund. Ingen hets eller bantning.. sånt står jag inte för!

Idag har jag varit ledig från jobb, riktigt skönt!

Tagit det lugnt på förmiddagen sedan laddade jag med lunch inför ett benpass som stod på schemat idag ????

Benpasset var riktigt segt i början men sen vände det som tur var!! Var ändå nöjd när jag var klar och kände att jag hade tagit ut mig rejält ????

Nu ska jag varva ner och snart går jag säkert och lägger mig haha! Ha det bra så hörs vi här snart igen! Kram på er ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =