Hjärnspöken och att alltid göra sitt bästa

Vissa dagar rullar på bra, träningen känns rolig, energin är med och jag känner mig riktigt jävla stolt när jag tittar mig i spegeln.

Idag gick passet helt okej men jag kände mig riktigt missnöjd med det jag såg i spegeln. Det är så himla konstigt för igår kändes det riktigt bra.. får ni också hjärnspöken ibland? Om ni känner igen er så vet ni hur jobbigt det är. Jag vet exakt hur mycket hjärnspöken kan förblinda en.. När jag hade mina ätstörningar såg jag mig själv som överviktig och hatade mitt utseende, men när jag ser bilder från den tiden idag så blir jag faktiskt rädd för hur mycket hjärnspöken kan förvirra en. Man blir bokstavligt talat BLIND för hur man ser ut.
Därför försöker jag idag påminna mig om vilken jävla resa jag gjort. Förändringar i träningsupplägg, REJÄLA förändringar i matvanorna och framförallt förändringar i mitt tankesätt har hjälpt mig att utvecklas.

Den vänstra bilden är tagen april 2015 och bilden till höger är tagen igår. Mycket kan hända på lite mer än 2 år om man tränar rätt och äter rätt. Idag när det känns piss ska jag titta på det här. Jag ska ge mig en klapp på axeln för jag vet att jag ALLTID gör mitt bästa och då har jag absolut inget att vara besviken på. Visst kan man känna sig missnöjd med resultat ibland, men så länge man ALLTID gör sitt bästa så kan man ALDRIG vara besviken på sin insats.. det tycker jag är det viktigaste! ❤

One thought on “Hjärnspöken och att alltid göra sitt bästa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =