Enkla måltidstips

Hej!

Vill bara dela med mig av en superenkel frukost och middag/lunch som jag kör med just nu????

Frukosten är gjord på havregryn, äggvita, vatten, kokosfett, kanel och salt.

Blanda havregryn med äggvita (jag kör på 150-200g äggvita) och ta så mycket havregryn som ni vet att ni blir mätta på! ???? Häll i 1-2 dl vatten, krydda med kanel/salt och koka sedan upp detta. När det är klart häller jag i kokosfett och blandar ihop det (prova ca 5-10g kokosfett). Toppa med bär/frukt ????

 

Enklare lunch har jag aldrig varit med om! Kokt ris med kokt/rökt skinka som jag köper färdigt i paket (skinka som man brukar ha som pålägg ni vet?) är även jättegott med rökt/grillad kyckling som man kan köpa i ett likadant pålägg-paket ???? Här på bilden hade jag även äggvita med men det var för att skinkan tog slut och jag behövde få med mer protein i denna måltid ???? Om ni vill få med en bra fettkälla som gör måltiden lite krämigare så ha i avokado, supergod mix! ????

 

Ha det fint! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sjutton =